Wij zijn zeker tevreden over Mirjam. Mijn dochter ging eerst met tegenzin, vond het allemaal niet nodig in het begin. Maar nu een aantal maanden verder vindt ze het super fijn bij Mirjam. Op de puntjes waar ze wat minder op scoorde op school, scoorde ze nu goed. Wij kunnen Mirjam aan iedereen aanraden.

W. El Moumene

Mijn dochter liep op de basisschool altijd achter de feiten aan. Toen ze naar de brugklas ging, waren we bang dat het niet zou lukken om al dat huiswerk op tijd af te hebben. Door de cursus leren leren die ze in de zomervakantie heeft gedaan, heeft ze geleerd hoe ze een goede planning kan  maken en hoe ze zich er ook aan kan houden, en begon ze vol zelfvertrouwen aan de brugklas. En tot nu toe gaat het best goed!      M. Veenema

Over Letterdieven:... Ik vind de uitvoering erg leuk qua plaatjes !! We spelen het spel regelmatig op de zondagmiddag. Het leuke is het het spel meegroeit met onze kinderen, omdat de moeilijkheidsgraad oplopend is. Onze kinderen zitten nu in groep 4 en 6, maar we kunnen ermee voort tot groep 8! 

Karen Bootma