remedial teaching De Ladder - Even voorstellen
praktijk voor remedial teaching en leren leren -
Even voorstellen
Wie ben ik?

Mijn naam is Mirjam Schumacher. Ik heb 10 jaar in het speciaal basisonderwijs gewerkt en heb daar veel ervaring opgedaan met kinderen met leer- en gedragsproblemen, zoals  ADHD, ADD, NLD en PDD-NOS.
Ik ben op de hoogte van de nieuwste inzichten ten aanzien van leerproblemen als dyslexie  en dyscalculie
In 2012 heb ik mijn opleiding tot lerenlerencoach afgerond. Daardoor kan ik in mijn begeleiding gebruikmaken van de nieuwste kennis over leren leren. 
In de afgelopen jaren heb ik in mijn praktijk diverse gezelschapsspellen ontwikkeld om taal en rekenen inzichtelijk te maken. Mijn leerlingen spelen deze spellen thuis met veel plezier, en leren er veel van. Deze spellen worden uitgegeven onder de naam " De Ladderspellen". 

Voordat ik startte in het onderwijs heb ik als freelance journalist gewerkt, o.a. voor het Haarlems Dagblad. Mijn ervaring met het schrijven van teksten combineer ik nu met mijn ervaring als lerenlerencoach, om studenten te begeleiden bij het schrijven van scripties en profielwerkstukken. 
Sinds kort schrijf ik ook artikelen voor de website "Wijzeroverdebasisschool" en schrijf ik ook teksten voor begrijpend lezen. Klik hier om mijn artikelen te lezen.    Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint